top of page
Oorgaatjes zetten met System75™

Het meest innovatieve systeem om oorgaatjes te zetten op de markt


Het Studex® System75™is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. De gepatenteerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel. De oorbellen worden met dit innovatief systeem in het oor gezet / geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten.

Kostprijs oorgaatjes zetten

Afhankelijk van welke oorsteker je kiest (chirurgisch staal, met zirkoon, titanium,...) varieert de prijs, deze wordt voor het plaatsen meegedeeld.

Een richtprijs is 12.5 tot 20 euro voor 1 gaatje, 25 tot 40 euro voor 2 gaatjes, inclusief het zetten.

Mocht je oorstekers verkiezen in 14 of 18 karaat geel goud, dan dien je dit zeker vooraf bij jouw afspraak te vermelden.

Toestemmingsformulier

Ben je jonger dan 16 jaar, dan heb je de toestemming van een volwassene nodig die jou moet vergezellen.

Voor het plaatsen van de gaatjes worden enkele richtlijnen overlopen (uitsluiten van bepaalde ziektes, het nemen van bloedverdunners, leeftijd,...). De klant dient het toestemmingsformulier te ondertekenen waarbij hij akkoord gaat om de gaatjes te laten zetten, de richtlijnen te erkennen én de naverzorgingsinstructies op te volgen.

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem zeker een kijkje op  

bottom of page